Page 226 of 226 FirstFirst ... 126176216222223224225226
Results 3,376 to 3,386 of 3386

Thread: Probleme electrice intalnite la Peugeot 206

  1. #3376
    Vizitator
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    Arad
    Posts
    5
    Rep Power
    0
    Multumesc de pont, problema e ca nu reușesc sa scot mufa din mijloc. Parcă e sudata. Mai īncerc. Se poate lua bloc fără manete? La mine pare sa fie capsat tot

  2. #3377
    Baby Lion
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Bucuresti
    Posts
    170
    Rep Power
    5
    Trebuie sa tragi clipsul inafara mufei , nu inspre ea ca sa iasa .
    Toate sunt capsate , dar au pe lateral clipsuri si se desfac . Eu am luat de la dezmembrari doar bloc fara manete , dar nu stiu daca dau toti asa .
    Peugeot 206 1.4 HDI 2003 - un lenes

  3. #3378
    Vizitator
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    Arad
    Posts
    5
    Rep Power
    0
    Pentru toată operațiunea ăsta cred ca s-a dat volanul jos, Cum se scoate claxonul și airbagul?

  4. #3379
    Baby Lion
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Bucuresti
    Posts
    170
    Rep Power
    5
    Da , se da volanul , airbagul si apoi ajungi la bloc .
    Totul se face in ordinea urmatoare : intai scoti airbagul : intorci volanul in stanga juma de tura , o sa vezi ca are o gaura cam cat sa intre o surubelnita dreapta (gaura este pozitionata de genul : cand volanul e drept , ea e in partea de jos a lui ) , bagi o surubelnita dreapta sa impingi acel clips metalic si airbagul o sa se declipseze si sare putin . Indrepti volanul ( cat mai drept posibil sa-l lasi ) si scoti mufele de la airbag si claxon - sunt 3 pe airbag si inca una pe volan ( independent de airbag ) .
    Cum scoti volanul : odata scos airbagul , o sa vezi surubul torx de 50 , cel mare din mijlocul volanului . Scoti cheia din contact ca sa se blocheze volanul ( sa fie cat mai drept blocat , sa tii minte pozitia lui , ca sa-l pui drept apoi la loc ) Desfaci surubul ala , cu forta si simt , tre sa fie destul de strans . In desfaci cateva ture , si apoi te apuci sa tragi de volan ca nebunul ( asa iese ) . Cu grija , sa lasi surubul desfiletat doar putin , ca sa nu tragi mufele cu totul cand iese . Odata scos volanul , treci mufele prin gaura aia ca sa-l dai la o parte .
    Cum se scoate blocul de lumini : scoti intai cele 3/4 mufe , cele din mijloc se scot prin impingerea clipsului inafara mufei , iar celelalte de pe margine au in margine un clips de care tragi . O sa observi ca ai , pe coloana volanului un colier metalic , care are un surub de 13 parca , il desfaci , il tragi putin inspre bloc ( deci inspre scaun ) si ai doua clipsuri in locul unde a fost colierul , unul sus , inspre parbriz , unul jos inspre pedale . Tragi usor de ele inafara , pe rand si o sa iasa blocul de lumini .
    Blocul de lumini se desface usor , dar tre sa ai la indemana doua surubelnite micute , drepte .
    Iei la rand fiecare clips , iar unde vezi ca nu ramane declipsat dupa ce scoti surubelnita , o lasi acolo si treci la urmatorul . Grija la mufele sau banda din bloc , cand il desfaci o sa miste manetele si sa nu le rupi alea , au mufe micute in bloc care trebuie scoase .
    Peugeot 206 1.4 HDI 2003 - un lenes

  5. #3380
    Baby Lion crysti79's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    414
    Rep Power
    9
    Am si eu o problema la C3 legata de spalarea parbrizului si lunetei. Initial, am crezut ca mi-a inghetat lichidul la gerul din noiembrie. Am verificat si inlocuit sigurantele, nu si-a revenit. Am cumparat pompa noua originala PSA, nimic. Am scos conectorul din pompa de pe masina, pus pompa noua, nimic. Verificat tensiune in conector la actionarea manetei, este zero.
    Stergatoarele functioneaza la actionarea manetei pentru spalare, doar ca nu functioneaza pompa.
    Imi poate spune cineva ce sa mai verific? Cablurile, de unde ies din manunchiul acela de fire si pana la pompa nu sunt degradate, nu au frecat nicaieri, nu sunt strangulate. Stie cineva daca apare vreo eroare pe diagnoza?
    Last edited by crysti79; 17-01-2019 at 08:52 PM.

  6. #3381
    Baby Lion
    Join Date
    May 2017
    Location
    Maia Judetul Ialomita
    Posts
    147
    Rep Power
    0
    Mda. Am īncercat sa rezolv cāt de cāt problema.. Am verificat traseul pana la stopurile din spate și nu am găsit nimic suspect. Am scos și modulele US style.. Și tot la fel īmi face.. Alte sugestii va rog? Ca nu se mai difera semnalul față de poziții deloc pe spate... (

  7. #3382
    Vizitator
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Marasesti
    Age
    37
    Posts
    6
    Rep Power
    0
    Salut. O problema electrica Peugeot 206, motor 1600 benzina dacă știe cineva, orice părere e binevenita:semnalizare funcționează, poziții se aprind, flash fază lungă merge(doar flash, nu rămāne pe fază lunga), dar faza scurtă nu se aprinde deloc și nici proiectoarele. Ceva idei... Mulțumesc anticipat.

  8. #3383
    Vizitator
    Join Date
    May 2015
    Location
    Constanta
    Posts
    16
    Rep Power
    0
    Salut, acum sper sa īmi răspundă cineva.... Nu īmi mai funcționează centralizata, practic semnalizarile se aprind cānd īnchid și deschid, se aude și un releu īn bord cānd apăs pe cheie, dar nu mai sunt acționate ușile. Mai rau e ca nu am cum sa īncui portbagajul

  9. #3384
    Vizitator
    Join Date
    May 2019
    Location
    Turda
    Posts
    2
    Rep Power
    0
    salut,

    stiu ca a trecut ceva timp, dar am si eu aceeasi problema ca si tine, Peugeot 206, 1.4 benzina, 2002 si sper sa iti mai amintesti ce a trebuit sa verifici/inlocuiesti. Releul cupleaza/decupleaza dar doar la relanti. Cand accelerez nu se mai aude nimic. Am observat si fluctuatii la incarcare in acelasi timp, iar cateodata se aprinde martorul bateriei in bord. Mersi mult.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Cata_206sw View Post
    Azi am observat ca imi cupleaza si decupleaza un releu in bord din 5 in 5 secunde doar cu motorul pornit, problema e ca nu stiu care e. Si alta problema e ca imi palpaie farurile destul de des, indiferent de turatie, alternatorul scoate 14,4 V iar bateria are aproximativ 1 an. Ce as putea sa-i fac sa nu-mi mai palpaie farurile?
    salut,

    stiu ca a trecut ceva timp, dar am si eu aceeasi problema ca si tine, Peugeot 206, 1.4 benzina, 2002 si sper sa iti mai amintesti ce a trebuit sa verifici/inlocuiesti. Releul cupleaza/decupleaza dar doar la relanti. Cand accelerez nu se mai aude nimic. Am observat si fluctuatii la incarcare in acelasi timp, iar cateodata se aprinde martorul bateriei in bord. Mersi mult.

  10. #3385
    Vizitator
    Join Date
    Jan 2020
    Location
    Brașov
    Posts
    1
    Rep Power
    0
    Am o problemă īmi tot rămāne aprinsă semnalizare stānga și trebuie să scot borna de la baterie .Astea la un Peugeot 206 din 2000 motor de 1.1 benzină de 44 kw si 60 de cai

  11. #3386
    paul_ral's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    slobozia
    Age
    49
    Posts
    1,223
    Rep Power
    12
    De regula COMM-ul e de vina.
    Mazda 3 Skyactive sedan Revolution/Peugeot 206 X-Design 1.4 HDI

Page 226 of 226 FirstFirst ... 126176216222223224225226

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •