Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 15 of 64

Thread: Computer de bord - Probleme, intretinere, modificari

  1. #1
    marius84bc's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    46
    Rep Power
    0

    Computer de bord - Probleme, intretinere, modificari

    Va salut.Mi-a ajuns computerul de bord la 9999
    Intrebarea mea ar fi:din aceasta cauza nu imi indica consumul si toate celelalte?
    Si se poate reseta? Daca da unde si cam cat ar costa?
    Last edited by Cristi_M.; 15-08-2014 at 01:50 PM.

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    bucuresti
    Posts
    857
    Rep Power
    0
    Il resetezi tu... tii apasat pe butonul de CB cateva secunte pana se reseteaza. Bafta

  3. #3
    marius84bc's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    46
    Rep Power
    0
    La unul din cele doua butoane laterale te referi?
    Daca da sa stii ca am incercat,de acolo nu pot schimba decat ora si data.

  4. #4
    gigi's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Bucuresti
    Age
    60
    Posts
    408
    Rep Power
    12
    nu.la butonul din capatul manetutei pt stergatoare.

  5. #5

    Join Date
    May 2008
    Location
    Bucuresti & Braila
    Age
    34
    Posts
    258
    Rep Power
    12
    La mine la 406 butonul se afla in capatul manetei de stergatoare. Este unul mic, negru, cat tot capatul, cel pe care apesi ca sa schimbi ce iti afiseaza computerul (consum instant, km pana la pompa, km facuti, viteza medie). Apesi lung pe el (vreo 3 secunde) si se reseteaza ceea ce este afisat in momentul ala. Pe de alta parte eu nu am auzit sa nu mai functioneze computerul daca ajunge la maxim, adica in 197 000 de km cat a mers tata cu ea nu l-a resetat, si nu s-a blocat totusi.

  6. #6
    pauljmekeru's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bucuresti
    Age
    33
    Posts
    283
    Rep Power
    13
    Trebuie sa ti apasat pe butonul din capatul manetei de stergatoare..asa se reseteaza
    i love my car...:naughty:

  7. #7
    marius84bc's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    46
    Rep Power
    0
    Da va multumesc pentru raspunsuri.Am incercat sa apas si pe acel buton de la stergator dar nu a mers.Masina are 177000 km.
    Vreo alta sugestie?
    Sa se fi blocat?
    Eu am masina de 2 luni adusa din Germania si nu mi-a afisat niciodata consumul etc.

  8. #8

    Join Date
    May 2008
    Location
    Bucuresti & Braila
    Age
    34
    Posts
    258
    Rep Power
    12
    Te referi cumva la km afisati in bord sub kilometrajul toatal al masinii? Ala la mine se reseteaza de la un buton din bord din drepta sub care scrie "000"

  9. #9
    adrianb's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    561
    Rep Power
    12
    Quote Originally Posted by marius84bc View Post
    Am incercat sa apas si pe acel buton de la stergator dar nu a mers.
    [...]nu mi-a afisat niciodata consumul etc.


    1. Cum adică nu a mers : butonul nu se mişcă de loc, sau se mişcă, dar nu modifică tipul informaţiilor de pe display-ul computerului de bord ?
    2. Afişajul este pe 2 sau pe 3 linii ?

    206 Sacré Numéro 1.4 gris cendré 75cp

  10. #10
    marius84bc's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    46
    Rep Power
    0
    Afisajul este pe 2 linii.Cand apas respectivul buton(de la stergator) ,nu se modifica absolut nimic pe display-ul computerului de bord.
    Doar daca apasa unul din cele 2 butoane de sub afisajul computerului de bord ,in loc de 9999km imi apre data.Dupa vreo 10 sec revine 9999 la loc.Si inainte de "9999"apare si un simbol care nu stiu ce semnifica(un romb cu o linie verticala sub el).

  11. #11
    marius84bc's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    46
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by to_zeus View Post
    Te referi cumva la km afisati in bord sub kilometrajul toatal al masinii? Ala la mine se reseteaza de la un buton din bord din drepta sub care scrie "000"
    Nu,ma refer la butonul de la stergator.Cel de care imi spui tu stiu cum functioneaza.

  12. #12
    mihaitdr's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Bucuresti
    Age
    35
    Posts
    136
    Rep Power
    13
    Trebuie sa tii apasat vreo 5-10 sec pe butonul ala pentru a reseta statisticile CB. Daca nu merge si nu merge, pur si simplu ia borna de la baterie vreo 5 minute si ajungi sigur la 0. Problema ar fi ca oricum ai nevoie de butonul ala pentru a schimba informatia afisata pe linia de jos a displayului (data,consum instant,consum mediu,km parcursi de la reset,autonomia)...

  13. #13
    marius84bc's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    46
    Rep Power
    0
    Ok merci mult.Am sa incerc,sa vedem ce iese.

  14. #14
    marius84bc's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    46
    Rep Power
    0
    Am tinut apasat cam un minut
    E clar este o problema pe undeva.Cineva mi-a spus ca atunci cand ajunge la 9999 trebuie facuta o resetare la un service...acuma nu stiu daca asa este...
    Cu bateria nu am incercat pentru ca nu ma pricep.
    Poti detalia putin cum procedez cu bateria?
    Merci.

  15. #15
    adioperator's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Tulcea, Romania
    Age
    37
    Posts
    1,647
    Rep Power
    15
    Daca ai masina de doua luni si nu stii istoria ei, este foarte probabil ca maneta de semnalizare ce contine si butonul de comanda pentru computerul de bord sa fi fost inlocuita cu una ce nu are acel buton.
    Vand piese auto originale si aftermarket. Pentru cereri si oferte vezi sectiunea Vanzari Piese, Roti, Accesorii / [Vând] Piese Peugeot originale si producator (aftermarket)

Page 1 of 5 12345 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •