Salut.
Am facut azi tot aici in Franta schimbul de ulei si fitrul de ulei la 207 1,6HDI. De data asta nu am mai mers la service Peugeot care imi cereau cam 150 EURO pentru treaba asta, ci am luat un Total 5x30 cu 40 EURO, am comandat pe net un fitrul de ulei la 7 euro si m-a costat manopera doar 29 euro, deci aproape la jumate de pret. Supriza placuta a fost ca a facut treaba ca la o revizie, a pus apa la stergatoare, a controlat antigelu, bucse, etc si mi-a scris si stampilat si in cartea tehnica.
Spuneti-mi si mie va rog la citi km se schimba filtrul de aer, cel de polen si cel de motorina ?
PS. Mai am doua rugaminti. 1) Va rog amintiti-mi si mie cum se da contorul la ZERO. 2) Am luat si un filtru de aer (climatizare). Am cautat pe forum cum se schimba dar nu am gasit. Poate nu am cautat bine. Aveti idee (un link) unde gasesc informatia asta ? Multumesc mult.

Nu am stiut de la inceput asa ca am luat teapa, mai ales ca operatia a costat cam 150 EURO. Asadar, cine vrea preturi mai mici e de preferat sa faceti in RO.
Caut acum ceva placute si service sa le schimb, dar inca nu am ceva concret pe teava, decat Eurialul cu preturi piperate.
Reply With Quote

.
Bookmarks