Page 2 of 12 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 16 to 30 of 177

Thread: Peugeot Service Box

  1. #16

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Sfantu Gheorghe
    Age
    33
    Posts
    254
    Rep Power
    12
    Poti pune Display in 3 linii si merge.
    Da search pe forum si gasesti topicuri gramada.
    Eu am masina din 2005 si i-am pus.
    SEARCH.
    Toate au CB

  2. #17
    adioperator's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Tulcea, Romania
    Age
    35
    Posts
    1,647
    Rep Power
    13
    Depinde ce functii sunt activate pentru computerul de bord.
    Vand piese auto originale si aftermarket. Pentru cereri si oferte vezi sectiunea Vanzari Piese, Roti, Accesorii / [Vând] Piese Peugeot originale si producator (aftermarket)

  3. #18
    adrianb's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    561
    Rep Power
    10
    Deeeeci, Peugeot Service Box....
    Pentru ca pentru motorul de 1.4E, benzina, 75cp, referitor la turatia corespunzatoare cuplului maxim, in cartea masinii zice una, iar pe site-ul peugeot.com.ro zice alta, situatie care se regaseste si pe site-urile peugeot.com.fr, le-am adresat politicos rugamintea de a ma lumina.
    Fara sa va povestesc alte detalii, dupa aproape trei saptamani, primesc raspunsul despre turatia la puterea maxima, cu afirmatia ca alte date nu au.
    NU AU ALTE DATE ???
    Pai pe site-urile lor sau in cartea masinii le-am scris eu ???
    Ce denota povestea ? Superficialitate, incompetenta si lipsa de respect atat pentru sine, cat si fata de client.

    206 Sacré Numéro 1.4 gris cendré 75cp

  4. #19
    bruno's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    20
    Rep Power
    0
    Super. Mersi de pont.

  5. #20
    Tetrazona's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Slatina
    Posts
    215
    Rep Power
    11
    Salut , am incercat sa imi fac cont pe servicebox peugeot si nu ma lasa , imi zice ca nu e bun mail ul meu....

  6. #21
    adrianb's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    561
    Rep Power
    10
    @Tetrazona, nu ştiu dacă merită vreun regret, eu după două luni am revenit reamintindu-le că aştept un răspuns, iar ei mi-au spus politicos că mi-l vor transmite imediat ce-l vor avea. Şi nu am primit nimic nici până în ziua de azi, la aproape trei luni de la transmiterea întrebării.
    Că în realitate chiar nu mai am nevoie de nici un fel de răspunsul lor, deoarece între timp m-am lămurit singur, asta e altă discuţie, iar acum, dacă voi reveni ca să le reamintesc, este doar pentru a vedea până unde merge nesimţirea lor.

    206 Sacré Numéro 1.4 gris cendré 75cp

  7. #22
    FL0RIN's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    96
    Rep Power
    10

    Cum sa aflam pretul pieselor si alte informatii despre peugeotul nostru!

    *Imi cer scuze pentru rezolutia pozelor.
    Stiu ca multi stiti despre metoda asta dar vreau sa fiu de ajutor si pentru cei care nu stiu!
    Cum sa aflam pretul pieselor si alte informatii despre peugeotul nostru!
    inclusiv data fabricarii,informatii despre motor,cutie viteze cat si despre dotarile standard si optionale.

    Avem nevoie de putina rabdare si de seria de caroserie a masinii

    Operatiunea nu consta decat in crearea unui cont la adresa

    http://public.servicebox.peugeot.com/

    Ne asiguram ca sus in dreapta am selectat limba dorita dupa care
    ->Click pe Register


    Bifam Autre Professionnel apoi click pe Valider


    Introducem informatiile cerute dupa care bifam ca suntem de acord cu conditiile lor si apasam Valider


    Daca am introdus datele corect va aparea urmatoarea pagina,dupa care apasam Valider


    Probabil va mai aparea inca o fereastra asemanatoare, dam si acolo Valider

    Daca inregistrarea a fost facuta corect veti primi un email cu "userul" si "parola"
    Daca nu ati primit dati click pe "Si vous avez perdu vos codes de connexion, cliquez ici." care il gasiti aici pe prima pagina http://public.servicebox.peugeot.com/
    si in decurs de cateva minute veti primi un email cu acestea.

    Dupa ce v-ati logat o sa va apara o pagina asemanatoare cu cea de mai jos
    Daca aveti seria de caroserie la indemana completati campul din imaginea de mai jos si apasati ok


    Odata ce am facut operatiunea de mai sus, pot spune ca o sa va pierdeti ore in sir documentandu-va )
    Pentru a afla caracteristicile masinii dumneavoastra urmariti poza de mai jos


    Pentru a va arata cum se afla si pretul pieselor nu am mai avut rabdarea necesara sa mai fac poze si toate cele...dar Va urma

    Puteti incerca si singuri urmand pasii urmatori:
    Vrem sa cautam cat costa un filtru de aer
    Click pe motor -> click pe filtru ->(jos de tot o sa apara codul si numele produsului)Dam click -> O sa apara o schita,vedem ce numar are piesa dorita(exemplu: nr.1) si apoi ne uitam la tabelul din dreapta si dam dublu-click in dreptul articolului nr.1(facand asta il adaugam in cosul de cumparaturi) -> Dam click pe categoria Order si apoi pe subcategoria Order parts -> Daca nu apare codul piesei si pretul acesteia si va cere niste date,deasupra tabelului sunt niste iconite mici prima color,urmatoarele alb-negru, dati click pe iconita a 3-a (cu cosulet)

    Sper ca acest tutorial sa nu vi se para plictisitor si greu de urmat si sper ca detaliile schemei de mai sus sa nu va incurce.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 1.jpg   2.jpg   3.jpg   4.jpg   5.jpg  

    6.jpg  
    Last edited by FL0RIN; 26-01-2009 at 10:23 PM.
    ex:Peugeot 607 2.0 HDI (by Doc) => Next: Peugeot 607 ?.?HDI

  8. #23

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    1,301
    Rep Power
    0
    Nu merge nici de frica. Ma chinui de 2 ore si nu vrea. Tot cere codul de tva, societatea, adresa, codul postal. Aste le zic, dar codul de tva de unde dracu sa-l dau daca nu am firma?
    P.S. Ca sa nu mai zic ca imi cere de plata pt o zi,saptamana, luna, an....:mad:

  9. #24
    FL0RIN's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    96
    Rep Power
    10
    Codul tva nu este obligatoriu trebuie sa lasi liber...si la companie scrie Peugeot
    doar atat
    ex:Peugeot 607 2.0 HDI (by Doc) => Next: Peugeot 607 ?.?HDI

  10. #25

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    1,301
    Rep Power
    0
    Ok. Multumesc.

  11. #26
    black206's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bucuresti
    Age
    36
    Posts
    954
    Rep Power
    11
    La mine a mers, multumesc!
    "Viewing who's online":))

  12. #27
    Vasileh's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Cluj Napoca
    Age
    45
    Posts
    62
    Rep Power
    9
    Si eu m-am descurcat. Multe multumiri. Trebuie sa vad acum cum este cu schemele electrice. Am impresia ca trebuie platit.
    Inca o data mii de multumiri.

  13. #28

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Tg.-Mures
    Posts
    3
    Rep Power
    0
    Am un Peugeot307 break 1,4 hdi din 2003. Nu-mi functioneaza claxonul. am gasit sub capota o fisa cu doua fire, pe langa farul din dreapta care nu e bagat nicaieri. Nu stiu daca este o legatura intre cele doua. Daca stie cineva.....
    mersi

  14. #29

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Pucioasa
    Age
    48
    Posts
    10
    Rep Power
    0
    Am cont de un an pe public.servicebox.peugeot.com si de azi nu mai merge nici parola , nici sa fac alt cont.

  15. #30
    RazvanRadu's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Sf. Gheorghe
    Age
    37
    Posts
    262
    Rep Power
    10
    Subscriu. publicbox-u nu mai merge. au ras toti userii si toate cele. Mai nou, se plateste pentru informatii la ei.
    http://razvan.us
    http://blog.razvan.us/:blush: - Chesti de pe-aici :)

Page 2 of 12 FirstFirst 123456 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •