Announcement

Collapse

REGULAMENT SI GHID DE UTILIZARE A FORUMULUI Peugeot Club Romania

1. Generalitati

Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti membrii sai, din momentul in care se inregistreaza si isi creeaza un cont.
Inregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, ci doar pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discutii.

Toti membrii inregistrati trebuie sa inteleaga ca utilizarea de catre ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre Peugeot Club Romania, administratorii forumului rezervandu-si astfel dreptul de a-si selecta userii. Orice incalcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor Peugeot Club Romania sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera lor discretie) accesul membrilor in cauza, pe perioada nedeterminata.

Nici un membru al forumului nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Regulamentului faptul ca nu stia de existenta lui. Administratori Peugeot Club Romania isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre prezentul Regulament pe pagina principala a forumului, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.
Peugeot Club Romania are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului; recomandarea noastra este ca userii sa citeasca periodic prezentul document, pentru a cunoaste eventualele actualizari.

2. Interdictii

Pe forumul Peugeot Club Romania urmatoarele activitati ale membrilor sunt strict interzise:

a. crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea pe o perioada de 15 de zile a contului principal.

b. atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament
civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.

c. postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. Peugeot Club Romania nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul forum-lui, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.

d. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi

e. postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversatie ("flood")

f. postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic"). Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.

g. scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc. Pentru a se face mai bine intelesi, userii pot folosi diacritice. (ţ, ş, etc)

h. folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate (iconitele animate), scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor

i. postarea de reclame sub orice forma (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatura, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc). Este interzisa postarea oricarui link din afara domeniului Peugeot Club Romania in semnatura. In plus, este interzisa postarea de informatii ce pot fi considerate reclama.

j. folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname a numelui unei societati sau a unei pagini personale web (sanctiunea este banarea imediata)

k. folosirea de proxy-uri anonime

l. atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ; in general este recomandat sa nu se ataseze nici un fel de fisier decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.

m. trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa, mesaje instant etc; este de asemenea interzisa publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

n. colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal de la utilizatori sau membrii ai forumului

p. restrictionarea in orice mod a accesului altor membri la platformele de comunicatie puse la dispozitie de administratori prin intermediul forumului.

q. folosirea de mijloace ce blocheaza si/sau restrictioneaza contorizarea userilor, afisarea mesajelor comerciale sau a contentului original al forumului.

r. utilizatorii care au permisiunea de a isi modifica campul member title (utilizatorii cu peste 1000 de posturi), nu trebuie sa foloseasca acest camp pentru a induce pe ceilalti utilizatori in eroare (ex: Admin, Administrator, Mod, Moderator, Super Moderator etc) sau pentru a face reclama.

s. folosirea in semnatura a unor elemente (imagini, link-uri, etc) menite sa induca in eroare alti utilizatori ai forumului

t. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte ce implica sex, politica si religie

Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a investiga si de a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, in opinia sa discretionara, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, indepartarea continutului nepotrivit din cadrul forumului sau incetarea calitatii de membru a acestor persoane. In plus, in caz de suspiciune asupra legalitatii mesajelor postate, Peugeot Club Romania isi pastreaza dreptul de a denunta situatia catre autoritatile in masura sa aplice legea, acest fapt implicand inclusiv divulgarea catre aceste autoritati a datelor personale ale celor in cauza.

Prin postarea mesajelor dvs. pe forumul Peugeot Club Romania sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Siteul sau tertii pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile de mai sus.

3. Recomandari

Membrii trebuie sa tina seama de urmatoarele recomandari privind utilizarea in bune conditii a forumului Peugeot Club Romania:

a. sa respecte toate interdictiile de mai sus, in caz contrar administratorii si moderatorii Peugeot Club Romania putand apela la sanctiuni, de la un simplu avertisment pana la stergerea contului si restrictionarea accesului, iar daca este cazul, la autoritatile competente potrivit legislatiei romane in vigoare.

b. sa completeze cat mai multe campuri din profilul userului precum Locatia, Masina, ...etc. Aceste date pot ajuta pe ceilalti useri si pot reduce la minimum discutiile de genul "Tu de unde esti sau ce masina ai?"...

c. sa nu posteze inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol" etc; de asemenea sa nu dea un raspuns doar pentru a scrie ceva, ci doar daca au cateva idei coerente si pertinente la subiect

d. daca fac un comentariu la un mesaj postat imediat anterior, sa nu mai foloseasca citarea integrala a acestuia, pentru a nu ingreuna citirea de catre ceilalti utilizatori a textului

e. sa caute cu atentie (folosind functia "search") inainte de a deschide un subiect nou

f. sa nu abuzeze de mesajele PM

g. sa nu posteze comentarii deplasate la adresa altor membrii si sa incerce sa ii ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar daca unele pot parea foarte "banale" si "simple"

h. sa respecte deciziile moderatorilor si sa nu le comenteze pe forumul public; pentru aceste probleme se va folosi PM (private message)

i. sa incerce sa creeze topicuri cat mai scurte si clare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?")

j. in cazul mesajelor postate de catre persoane juridice, sa obtina in prealabil acordul administratiei Peugeot Club Romania

k. sa nu posteze topicuri in care sa explice de ce intentioneaza sa renunte la forumul Peugeot Club Romania; aceasta este o alegere personala, fara relevanta pentru forum.

4. Drepturile si obligatiile moderatorilor

Moderatorii sunt obligati:

- sa aiba o atitudine toleranta fata de utilizatori si sa-i ajute sa-si rezolve problemele fara a antrena vreun tip de disputa cu acestia
- sa inchida/stearga thread-urile doar cand acestea incalca flagrant regulamentul
- sa explice clar si argumentat motivul pentru care a fost inchis un thread, cand este cazul
- sa explice atunci cand este necesar (pe PM) de ce a sters posturile unui user
- sa nu abuzeze de thread-urile lipite sus. (importante)

In acelasi timp, moderatorii au dreptul:

- sa stearga orice post considerat offtopic
- sa curete orice post ce abunda in smilie-uri si sa atentioneze pe PM userul ce nu respecta regulamentul.
- sa stearga orice post ce contine reclame de orice fel (reclama - postarea de link-uri ce nu sunt utile si ontopic, postarea de denumiri de firme ce nu au nici o legatura cu subiectul thread-ului, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma...etc etc)
- sa avertizeze pe PM intotdeauna userii ce incalca regulamentul si sa propuna banarea acestora in cazul in care recidiveaza
- sa propuna banarea userilor ce au un limbaj trivial

5. Drepturile si obligatiile super-moderatorilor

Dintre drepturile de care se bucura super-moderatorii amintim:

- sa atentioneze pe PM userii ce au semnaturi/avatari/limbaj ce nu respecta regulamentul forumului.
- sa baneze fara avertizare userii ce injura
- sa propuna banarea userilor ce incalca repetat regulamentul
- sa propuna noi moderatori pe ariile deficitare si eliminarea moderatorilor ce nu isi duc la indeplinire indatoririle
- sa stearga fara avertizare thread-urile spam. (de genul "Cumpara viagra si.... etc) si sa baneze autorii acestora
Obligatia principala a super-moderatorilor este aceea de a se asigura de buna functionare a intregului forum in general.

6. Responsabilitati

In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.PeugeotClubRomania.ro, Peugeot Club Romania nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri.

Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine Peugeot Club Romania, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Peugeot Club Romania nu poate fi tras la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.

Daca considerati ca ati fost lezat de mesajele postate in Forum

In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Peugeot Club Romania, noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.
Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.

7. Colaborari

In cazul in care considerati ca ati putea fi un bun moderator, puteti trimite oricand o propunere la suport(at)peugeotclubromania(dot)ro. Asteptam maxima seriozitate din partea voastra, deoarece munca de moderator nu este asa de simpla cum pare.

8. Prevederi finale

Acest regulament intra in vigoare de astazi 03.12.2009 si poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. Este bine sa verificati aceasta pagina periodic.
Toti userii (indiferent de rang, vechime...etc) sunt rugati sa faca modificarile necesare in propriul profil pentru a intra in legalitate! Nu ne puneti in postura de a edita noi pentru ca nu o sa va placa.
See more
See less

AMENDA SI PUNCTE

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • AMENDA SI PUNCTE

    am deja 13 puncte....acum 2 zile am primit o prema de 3 milioane plus 4 puncte si asa am adunat 13 puncte....mam certat cu nenea de la poilitie si scria procesul ala zambind plus ca ma mai si lua la misto.....nush ce naiba a facut un masinile de radar ca numi mai prinde detectorul cand trec pe langa ele....m-a luat cu 86 in localitate iar politia ma astepta la vreo 500 m mai incolo.ok eu miam dat seama si am oprit pe dreapta ...am luato pe o straduta...cand ma uit in spate politia dupa mine....am oprit....mam rugat de el sa ma lase in pace ca mai am nevoie de permis ...da de unde era tare zambaretz imi zice ca doar nu m-a facut mama in masina pot merge si cu microbuzul....m-am certat vreo 20 min cu el..da degeaba mi-a dat 3 mil zice el ca e cea mai mica....si eu iam zis ca 1,5 e cea mai mica...s-a enervat si-mi zice da ce il invatz eu pe el ce sa scrie acolo?
    problema e ca avea dreptate omul 86 in localitate...dar nici nu iam semnat procesul am zis ca nu vreau...si-mi zice ia mamica si semneaza ca eu stiu ce spun....iam zis ca nu vreau sa semnez...atunci o sa vina acsa si o sa platesc dublu imi spune el..
    acu ce sa fac astept sa vina acsa...oricum nici acum nu o sa semnez...ceea ce vreau sa stiu este daca pot face ceva sa nu platesc...nu am sanse sa castig daca fac contestatie....amenda oricum tre platita....si mai am inca 2,5 miliane tot amenzi neplatite si cu astea 3 se fac 5,5 milioane....oare nu se anuleaza amenzile dupa un timp?

  • #2
    incerc sa fiu cat de politicos pot: ti s-a atras in mod repetat atentia sa ai mai mare grija la redactare. Acesta este ultimul avertisment, la urmatoarea abatere primesti si de la noi o suspendare a dreptului de a mai scrie pe forum.

    Cat despre necazul tau... scuza-ma, ai 13 puncte? Pai alea cum le-ai adunat? Prin buna purtare in trafic? Si stiind ca ai 13 puncte ai mers totusi cu 86 in localitate? Incearca sa depui contestatie, ce sa scrii in ea nu stiu, dar incearca.
    Servicii spalare/curatare/intretinere auto in IASI
    CUMPAR JOCURI ORIGINALE PENTRU PLAYSTATION 3
    2008 PEUGEOT 308 CONF PACK 1.6 HDi 16v 90 CP GRISS HURRICANE 2008 PEUGEOT 207 TRENDY 1.4 VTi 16v 95 CP ROUGE ADEN

    Comment


    • #3
      imi pare rau daca am gresit cu ceva dar era o simpla intrebare sa aflu parerea celorlalti,si nu inteleg ce am facut

      Comment


      • #4
        m-am certat in loc de "mam certat"
        nu stiu in loc de "nush"
        am luat-o in loc de de "am luato".

        Cu toate ca e un forum auto, limba in care se scrie este romana. Regulamentul zice la punctul 2. asa:

        2. Pe lānga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris (majoritatea valabile īn orice limba), dupa cum urmeaza:
        - scrierea cu īnflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor īn care pot aparea confuzii;


        Cu totii gresim, o data, de doua ori... dar nu in fiecare mesaj pe care il scriem. Iti inteleg necazul si dorinta de a gasi o rezolvare problemei, trebuie insa sa te supui regulamentului asa cum o face toata lumea!
        Servicii spalare/curatare/intretinere auto in IASI
        CUMPAR JOCURI ORIGINALE PENTRU PLAYSTATION 3
        2008 PEUGEOT 308 CONF PACK 1.6 HDi 16v 90 CP GRISS HURRICANE 2008 PEUGEOT 207 TRENDY 1.4 VTi 16v 95 CP ROUGE ADEN

        Comment


        • #5
          Am inteles.Multumesc pentru avertisment.Am crezut ca am gresit cu altceva.

          Comment


          • #6
            Parerea mea ? Pur si simplu nu are rost sa te pui in gura cu prostul..... O varianta ca sa mai scapi cat de cat ar fi sa te iei in gura cu ei si sa incepi sa ii iei la bibilealea, sa vezi daca au ei actele in regula, daca au voie sa stea cu radarul in acea zona, la acea ora etc. Si poate daca incep sa se piarda mai scapi cu un avertisment sau ceva....pentru ca, cu siguranta nu au acte in regula.
            Pe mine erau sa ma arda chiar de curand, cu 120 in localitate....stateau cu spatele si m-au vazut in retrovizoare si exact cand apropape sa ajung in dreptul lor au pornit radaru si a inceput sa beepaie in ultimul hal detectoru. Noroc ca am frane si am franat puternic iar pasagerul dreapta, un bun prieten, a scos mana pe geam si le-a aratat un semn prea bine cunoscut :naughty:
            Sunt niste r******* toti. Niste flamanzi obositi....ca imi vine sa mor cand vad cum ma opresc (
            Daca ar fi cinstiti si ar fi si ei oameni atunci nu as avea nimic cu nimeni, dar atata timp cant sunt niste t***e da-i d**** pe toti .... :ninja:
            Stau ca popandaii dupa colt si asteapta prada....si mai si triseaza :naughty:
            Iar la treaba cu contestatia nu are rost. Am un prieten bun care are vreo 5-6 procese, si tot de cativa ani se chinuie cu ele. Insa dupa atatea procese are o satisfactie, pe unu l-a lasat fara meserie. Iar altu e dat in urmarire penala. Tipul asta are pana acum la activ vreo 19 procese ) deci e experimentat )

            Tudor nu fi asa rau, sa stii ca sunt unii ai naibii de ghinionisti, nu spun ca nu fac greseli dar pur si simplu parca trage politia la ei si numai belele au. Toti facem greseli, chiar daca in unii din noi se ascunde cate un pui de Schumi...

            Iar in legatura cu amenzile, eu stiu ca la 2 ani se prescriu si alea, acuma depinde de amenda, mi-a explicat un amic care e agent, dar nu am fost atent si nu m-a interesat pe moment. Poate e cineva pe aici care stie exact despre ce este vba. Chiar sunt curios si eu.

            LE: Am pus pe attach 2 documente cu ceva sfaturi. Cel putin mie mi-au ajutat. Sper sa va ajute cat de cat. Daca deranjeaza ceea pe am pus pe attach rog adminii sa stearga documentele. Mersi
            Attached Files
            Last edited by MANIAC222; 23-01-2008, 10:43 PM.
            Dealer Obdtuning/ Dimsport Suceava
            Persoana de contact: Vatamaniuc Olivian
            www.dimsport.ro | www.obdtuning.ro
            Tel: 0752923786
            ID Yahoo Messenger : dimsportsv@yahoo.com

            Comment


            • #7
              ma, eu cand ma stiu cu musca pe caciula, nu mai pun caciula in cap... si asa legea asta e cat se poate de permisiva. Ai 60 in localitate prin lege, te duci pana in 69 ca sa n-ai probleme, dar te opresti frate aici ca e mai bine sa ai cartonu in buzunar decat in sertar la ei!

              Eu zic sa depui contestatie, altceva nu stiu daca poti face. Avand in vedere ca urmeaza sa-ti salte permisul nu stiu daca vor fi foarte indulgenti. Vezi ca userul @Tazmania a avut o problema asemanatoare. I-a venit hartie acasa si a semnat altcineva pt el si a trebui sa predea permisul. Topicul se numeste "prelungire dovada" sau ceva asemanator. Incearca un search.
              Servicii spalare/curatare/intretinere auto in IASI
              CUMPAR JOCURI ORIGINALE PENTRU PLAYSTATION 3
              2008 PEUGEOT 308 CONF PACK 1.6 HDi 16v 90 CP GRISS HURRICANE 2008 PEUGEOT 207 TRENDY 1.4 VTi 16v 95 CP ROUGE ADEN

              Comment


              • #8
                Asta e topicul de care zice Tudor: http://www.peugeotclubromania.ro/for...ght=prelungire

                Comment


                • #9
                  Esti a noastra, esti cu noi, imi place sa fiu in 99% din cazuri obiectiv. Ai incercat vreo clipa sa pui retoric intrebarea "Nu e nirmal sa se intample astfel?". Nu vreau sa par rautacios si nici nu vreau sa devin lupul moralist,eu unul incerc totusi sa respect acest cod rutier.
                  Nu stiu in ce masura exista acum vreo cale de intoarcere, indiferent de metoda ce o vei adopta. Asuma-ti responsabilitatea si incearca sa fi mai chibzuita pe viitor.
                  Te asteptam sa ne impartasesti derularea cazului.Bafta!
                  Last edited by mavida; 24-01-2008, 12:34 AM.
                  Let the dream come true :wallbash:

                  Comment


                  • #10
                    E chestiune mai ales de bani. Şi mers un pic mai domol pānă mai mor puricii de pe carnet.

                    "Metoda aceasta returnează toarţa ferestrei principale."
                    Nu sta īn calea babei spre māntuire.

                    Comment


                    • #11
                      fa contestatie.daca nu a bazait detectorul sunt 2 cazuri:1. era oprit si a inventat gaborul totul.
                      2.s-a stricat si o sa pierzi la proces ca o sa trimita poza.

                      INCEARCA si fa contestatie

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Tudor View Post
                        ma, eu cand ma stiu cu musca pe caciula, nu mai pun caciula in cap... si asa legea asta e cat se poate de permisiva. Ai 60 in localitate prin lege, te duci pana in 69 ca sa n-ai probleme, dar te opresti frate aici ca e mai bine sa ai cartonu in buzunar decat in sertar la ei! ...
                        S-a aprobat modificarea asta cu 60kmh in localitate?! Cand Dumnezeu au aprobat-o, ca habar nu aveam!

                        Comment


                        • #13
                          Offtopic:Nici eu nu stiu sa fie aplicabila regula.
                          Let the dream come true :wallbash:

                          Comment


                          • #14
                            86 in localitate? sincer si eu iti luam carnetul. Mi-e mi-a luat 2 puncte pentru ca aveam pozitiile aprinse intr-o zi cu soare la 12 ziua, in loc de "lumina de intalnire" (faza scurta) ca asa scrie legea. Eram pe DN1 intre Azuga si Predeal. Ala batut in cap, nu mai mentionez ca in timp ce-mi scria procesul verbal au trecut vreo 5 cu farurile stinse. La protestele mele reactia lui a fost de genul " Pai vroiai sa-i opresc pe toti?"
                            Deci...
                            P.S. : Stiu ca in localitate e 70, cel putin pe DN1 de la Bucuresti la Brasov sigur.
                            Le lion du Sinaia

                            Comment


                            • #15
                              S-a aprobat din cate stiu eu marirea limitei de viteza. Dar totusi, ca sa ajungi la 86 in oras nu e chiar putin. Si te mai astepti la ce? Sa iti spuna politatiul felicitari, esti nebuna? Mai am eu o prietena la fel de vijelioasa. Pana si-a dat seama ca a sta o luna fara masina nu e chiar asa simplu. Mai multa atentie.
                              Daca imi spui numele...dispar!
                              Cine sunt eu??? :naughty:

                              http://www.danasoft.com/sig/Kulshit.jpg

                              Comment

                              Working...
                              X