Vinerea asta mandrii posesori de kia vor sa faca o mare coloana si sa intre in CARTEA RECORDURILOR pentru cea mai lunga coloana de masini de aceeasi...
Intrucat luni 26 iulie intentionez sa ma deplasez spre minunata statiune Baile Tusnad (voi zabovi prin zona cam 2 saptamani) veneam cu o propunere de...
Propun ca īn perioada imediat următoare să stabilim o īntālnire cu toţi cei din Moldova romānească şi nu numai. Bacăul e la centru, deci mi se pare...
Asa cum am vorbit la Paltinis am hotarat data pentru o iesire la iarba verde. Data: 26 iunie Locatia: Babarunca (BV) Participanti: cine doreste...
Salutare forumistilor! Am o propunere: ce-ar fi sa organizam o intalnire la gratar, in locul clasicei intalniri la Academie? Ca tot a venit vara,...
Salutare, Am discutat cu si la sugestia lui pun pe forumul Peugeot ceea ce apare la noi la ClubC4, de aceea m-am facut si membru :) Prin urmare...
sambata si duminica merg la ski la Predeal. daca exista si alti amatori, putem merge impreuna.
Noi....cei de la www.205gti.3xforum.ro am stabilit ca data de intalnire la mare 1 august 2007. Ma gandeam ca ar fi fain sa ne intalnim peugout-istii...
Ce ziceti baieti (si fete, if any), facem o intalnire a clubului "Pejo" la AMCKART ? E un circuit pe centura, langa pipera, scoala americana... Are...
Cred ca este necesar sa facem astfel de iesiri pentru a ne cunoaste mai bine si pentru intarirea echipei. In trecut vad ca au existat.
Initiez acest topic in dorinta de a participa la o activitate sportiva in comunitatea Pejo. Ar fi f. bine daca am ajunge la un acord in ceea ce...
Se apropieeee!!! Unde mergeti (mergem)? Anul trecut, inainte de Craciun am fost in Poiana la un complex de vilute Travel Land parca se numea. Are mai...
Avand in vedere ca in prima parte a lunii Octombrie (7 - 16, intre orele 10-20) se desfasoara SIAB, propun sa mergem impreuna. Macar cei din...
Salutare! Am initiat un poll in care dvs. alegeti unde ati dori sa mergem dupa intalnirea de luni seara. Daca aveti o alta locatie, precizati care!...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules