Sticky Threads
Care sunt cele mai bune placute de frana care sa faca si pentru 207?Am intrebat de unele BREMBO si au zis ca nu fac placute pentru 207!!!Astept un...
Normal Threads
Tocmai ce mi-am montat azi un kit xenon aftermarket pe masinuta din semnatura. Pentru asta am demontat jumatate de masina :P In alta ordine de idei,...
Stiu ca exista sectiunea de anunturi in acest forum, dar va rog sa ma scuzati, postez aici pentru ca este un anunt adresat celor care au 2o7 sau care...
La motorul 1.4 HDI la 207 se poate schimba numai elementul filtrant? Ati incercat sa desfaceti filtrul ? Se spunea si la 406 si la 407 ca nu...
Dupa numai doua zile de folosire imi dau seama ca designerii noilor stergatoare de pe 207 au cam incurcat borcanele. Cei care au deja masini imi pot...
Am un 207 HDi premium care a venit echipat cu jante pe 16 si cauciucuri 195/55/16. Aveti idee daca pe aceste jante merg montate 205/55/16? Stiu ca nu...
Astazi mi am vandut prima masina, si am ramas cu un HU Jvc kd g521 pe care asi dorii sa l pun pe 207. Intrebare, pot sa l pun Jvc ul in langa Hu...
Ma intereseaza sa aflu (daca stiti) codurile filtrelor la Peugeot (207 1.4 HDI) la: - filtru de ulei - filtru de motorina - element filtrant ...
Stiti cumva daca la 207 pot sa i pun un DVD 2 din fara modificari la bord adica ma refer altceva decat sa tai ce le 2 bucati de plastic centrale cre...
Vreau sa-mi pun un tips la toba, din start se exclude schimbarea tobei cu una sport masina fiind diesel. Problema e ca trebuie sa tai din bara si nu...
^_^Ma intereseaza nuca pt schimbator 207. Unde se poate gasi si la pret?
Este de la motorasul pompei cu lichid pt parbriz......a venit iarna si nu pot sta fara sa'mi spal geamurile...pls HELP me !!!!!!!!
Lansez o intrebare, poate cei mai mesteri dintre voi pot sa ma lamureasca: 207 are bara antiruliu/torsiune/stabilizatoare (sau cum vreti sa-i spuneti...
Din nefericire mi-au fost furate 2 capace de la jantele de aliaj. Aveti idee unde as putea gasi asa ceva? Postez 2 poze cam neclare (facute cu...
Stie cineva sa-mi spuna, va rog, de unde pot cumpara un amortizor fata dreapta (mai ieftin) pt 207, fabr. 2007.La Eurial costa 250 RON.
Are cineva DVD player 2din in 207? Samus stiu ca are, eventual daca poate cineva sa puna 2-3 poze? Si daca aveti cum le ati montat. Multumesc
dupa ce am avut problema cu geamul lateral , revin cu o problema cu oglinda din stanga ... azi cine cu o "motocicleta" mi a luat jos oglinda cu tot....
Salut.. Saptamana asta s-a intamplat ceva ciudat .am mers cu masina pana intr-un punct in care am oprit avand in rezervor circa 15 litri motorina.La...
Salut, Am un 207 premium class negru . Masina are doar 22 mii km si arata superb insa chederele din jurul geamurilor..si toate garniturile de pe...
Buna, Am oglinzi care se rabateaza automat la 207-le meu. Aseara dupa ce am parcat totul era ok,si s-au rabatat. Azi cand am mers la job nu se mai...
Salut, Am retrovizoare interioara cu efect anti-orbire(sau cum sa o numesc). Am acolo doua leduri verzi si un buton ON/OFF. Problema e ca doar unul...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules