Vreau sa schimb beculetele, cum desfac si eu capacele alea, majoritatea sunt pe suruburi dar acestea sunt pe clame, doar ca nu stiu cum sa le desfac,...
Se deschide hayon-ul :P poza 1 - in portbagaj in spatele fiecarui stop se gaseste o piulita tip fluture din plastic. poza 2 - cu putina forta...
Basti ai cumva documentatie pentru demontare bara fata? As avea nevoie pt ca vreau sa o dau la vopsit si s-ar parea ca baietii de acolo nu au mai...
Sambata trecuta mi-am montat xenon pe masina de 35w. La montaj oglinzile farurilor aratau impecabil, azi cand m-am uitat la ele arata ca in...
Am si eu o mica problema, de cand mi-au spart geamul la masina, mi-au cazut niste bucati de sticla in interiorul grilei din stanga, cea de langa...
Mai jos aveti poze si un filmulet cu modalitatea de schimbare a filtrului de aer la motorizarea de 1.4 HDI. Filmuletul prezinta cum se scoate...
Are idee cineva cum se schimba butonul de avarie? La mine nu mai merge, am cumparat un buton nou dar nu-mi dau seama cum il pot demonta pe cel vechi.
Dupa ce am primit eroarea FOGLAMP BULB FAULTY am verificat luminile, mergeau. Cateva zile nu mi-a mai aparut eroarea aceasta dar cand a reaparut,...
Pentru moment postez fisierele din manualul tehnic. Cand o sa-mi permita timpul revin cu poze si explicatii.
Pentru modelele de Peugeot 207 cu radio-cd fara MP3, conectarea unui player MP3 gen IPod, se face folosind linia auxiliara AUX 1 (activata din...
Azi am schimbat filtrul de polen. Am pus la fel unul cu carbon activ, aceeasi marca cu precedentul pe care il aveam din luna septembrie 2008. Filtrul...
Vreau sa trec alimentarea de la statie din compartimentul motor, de la baterie, in habitaclu, a gasit cineva vreun loc pe unde se poate face acest...
Azi la 27.000 km m-am decis sa schimb placutele in urma unor zgomote suspecte la franare. Descriu mai jos modalitatea de schimbare care daca te ti...
asa, deci este vorba de 207 1,6vti, urmeaza sa faca 2 ani in martie si aproape 12 mii de kilometri. Am decis sa plec la drum lung, asa ca am pus...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules