Sectiune dedicata Peugeot 308
[How To] Cum schimbam lampa de la...
08-03-2010 04:33 PM
Sticky Threads
Stimati posesori de 308, impartasiti-ne si noua cum se comporta masina (voi aveti deja cateva mii de km cu ea), in oras, la drum intins. Ce mici...
Si-a pus cineva sau daca ati auzit. Am inteles ca ar trebui decupat spoilerul, ori nu vreau asa ceva. Daca stiti niste preturi ceva.
Am primit fotografiile oficiale cu 308 CC. E marfa. Pacat ca nu pot sa uploadez pozele. Cu imageshack-ul cum fac?
eu am 1.6 hdi 110 cp ....si imi consuma cam 7.8 momentan dupa 800km....Voua???
salut mai am un pic si fac 10.000 de KM si trebuie sa merg la vizita de garantie...mai exact ce se face la aceasta vizita? trebuie sa merg inainte la...
Voi primi in aprox 2-3 sapt un 308 110CP HDI CP, cu 2climatronic, ceata..etc, varianta de 16600 dupa discount-ul de rigoare, are cineva vre-un manual...
Normal Threads
Salut ! Ma intreb daca oglinda electrocromata de la un 307 merge pusa pe 308? Am avut un 307 cu oglinda electrocromata si am schimbat masina cu un...
Am deschis acest topic in ideea de a vedea daca s-au adus deja imbunatatiri de catre proprietari masinilor personale. Ma refer aici la imbunatatiri...
Cu tot respectul cuvenit, as avea si eu o intrebare pentru voi si mai ales pentru cei care au 308, 1.6 Hdi, 110 Hp(in speranta ca nu sunt eu paranoic...
Va rog specificati aici cine a schimbat distributia pe garantie la 308 la motorizarea de 1.6 HDI 90 sau 110 cai. USER: Motor: Data schimbarii:...
La voi unde sta temperatura motorului pe vremea asta pentru ca la mine nu vrea sa treaca de 70, indiferent de cum as merge pe vremea asta. Masina...
Supun atentiei voastre urmatoarea problema: mocheta din partea din fata, sofer + pasager este imbibata cu apa, la pasager asa... o idee, cam 5% cat e...
salutari! vreau pt inceput sa introduc datele problemei dupa care, cine are vreo idee, vreun sfat... e bine venit. vreau sa imi iau un 308 pt care...
Am postat un anunt in incercarea de a achizitiona un set de jante din aliaj originale de 16 sau 17 pt 308, din pacate nimeni nu m-a contactat. De...
Prin perindarile mele pe forumurile Peugeot din Franta am dat peste poze cu presupusul 308 facelift, nu pare a fi un pas inainte la design daca asa...
http://www.youtube.com/watch?v=Y_vei3qr4vY made by bemberei... © Auto-Report. Toate drepturile rezervate. All rights reserved.... Astept...
de unde gasesc si eu piese second hand pt. un 308
Salut baietzi :) cum va prezentasem peugeotul meu 308 :) nou acuma e timpul sa vil arat facut praf :) .... Masinutza m-a salvat pe mine prietenul...
Buna. Ca mai toata lumea am pe 308-ul meu C Pack cauciucuri Michelin Energy Saver 195/65 R 15 . Am citit de ele ca sunt foarte bune ca reduc cu 0,2...
Am un peugeot 308,si am primit recent un dvd player portabil philips pt masina...voiam sa stiu daca as putea conecta in vreun fel dvd playerul la...
Dupa cum bine stim, pentru anumite loturi de 308 exista deja un update de soft. Intrebarea mea personala pentru Tudor, Adioperator sau oricare are...
Azi dimineata m-am gandit ca nu ar strica sa suflu filtrul de aer, dupa cei aprox 10 000 km facuti dar, surpriza! Am putut scoate carcasa cu totul...
Salut, Urmaresc montarea de asistentza la parcare pe 308 si mi-am zis intai sa cer parerea celor care au deja asa ceva instalat : ce produs, la ce...
Cum deja sunt destui useri care au avut norocul sa ia contact face-to-face cu noua felina, va invit sa impartasiti si celorlalti impresiile si pozele...
Ieri am fost la reprezentanta unde mi-au actualizat softul la motorul 1,6vti 120 cp. Sunt incantat de schimbarea rezultata, un raspuns mai rapid si...
In primul rand felicitari pentru munca depusa aici....ne face viata mai light... Povestea mea: am platit rezervarea pentru un 308 urmand ca in...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules