Sectiune dedicata Peugeot 308
[How To] Cum antifonam si cum eliminam...
25-07-2010 12:58 AM
Sticky Threads
Doamne cum poate sa arate : http://www.autocar.co.uk/News/NewsGallery.aspx?AR=226685&EL=-1&IM=130355 Daca ramane designul asta macar in...
Stimati posesori de 308, impartasiti-ne si noua cum se comporta masina (voi aveti deja cateva mii de km cu ea), in oras, la drum intins. Ce mici...
Si-a pus cineva sau daca ati auzit. Am inteles ca ar trebui decupat spoilerul, ori nu vreau asa ceva. Daca stiti niste preturi ceva.
eu am 1.6 hdi 110 cp ....si imi consuma cam 7.8 momentan dupa 800km....Voua???
salut mai am un pic si fac 10.000 de KM si trebuie sa merg la vizita de garantie...mai exact ce se face la aceasta vizita? trebuie sa merg inainte la...
Am primit fotografiile oficiale cu 308 CC. E marfa. Pacat ca nu pot sa uploadez pozele. Cu imageshack-ul cum fac?
Voi primi in aprox 2-3 sapt un 308 110CP HDI CP, cu 2climatronic, ceata..etc, varianta de 16600 dupa discount-ul de rigoare, are cineva vre-un manual...
Normal Threads
Fiindca topicul celalalt a ajuns bors mai incerc cu alta intrebare. Nu raspundeti decat daca detineti un PEUGEOT 308 . Am schimbat placutele...
Am deschis acest topic in ideea de a vedea daca s-au adus deja imbunatatiri de catre proprietari masinilor personale. Ma refer aici la imbunatatiri...
Am vazut in trafic un 308 cu "pachet drumuri grele" cred eu, in fata sub bara se afla o bucata de 2 degete de plastic la 308 simplu si el avea cam de...
Se potriveste bandoul usa stanga fata de pe 307 cu cel de pe 308? E acelasi model, aceeasi prindere?
salutari! vreau pt inceput sa introduc datele problemei dupa care, cine are vreo idee, vreun sfat... e bine venit. vreau sa imi iau un 308 pt care...
Salut, are cineva idee cat costa sa montez un cruise control pe 308?
Pe la ce viteza maxima ati ajuns cu 308-u??? (precizati si motorizarea) Personal am mers cu 170...1.6 hdi 110cp o sa incerc si mai mult dar sa...
Se pare ca oficial 308-ul va fi rechemat in service pentru remedierea unor vicii de fabricatie la anumite loturi, Sindrom te rog frumos sa ne tii la...
Cum deja sunt destui useri care au avut norocul sa ia contact face-to-face cu noua felina, va invit sa impartasiti si celorlalti impresiile si pozele...
Salut! Motorul 1.6 hdi 110 cai are cuplu 245nm sau 260nm? Am vazut pe cateva site-uri ca atunci cand ii dai kick down masina are 260nm la 1750...
Salut, am vazut ca 308 RCZ a aparut si la noi :D , vreau sa stiu daca e cineva deja posesorul unuia. Am de gand sa achizitionez si eu unul :D.
Dupa cum bine cunoastem exista acea functie pe 308. In conditille in care se vor arde becurile de pe day lights, cam ce alte becuri recomandati a...
Supun atentiei voastre urmatoarea problema: mocheta din partea din fata, sofer + pasager este imbibata cu apa, la pasager asa... o idee, cam 5% cat e...
Buna seara la toata lumea Prefer sa postez rar si sa invat mai multe din experienta altora..si am invatat deja o groaza despre mecanicii de...
Dupa cum spune titlul, ideea topicului e relativ simpla dar in acelasi timp complexa. Dupa ce expira perioada de garantie oricare posesor de...
Nu de mult, au apărut zvonuri privitor la o readucere īn actualitate a logo-ului sportiv GTi de către Peugeot, după ce a fost "ţinut la sertar" cam...
Am postat un anunt in incercarea de a achizitiona un set de jante din aliaj originale de 16 sau 17 pt 308, din pacate nimeni nu m-a contactat. De...
Salut tuturor. cu ce sa incep...Astazi am fost in vizita la un tester auto o data cu deschidere unui magazin de piese auto Norauto in Bucuresti....
Salut, mi-am luat un usb box, a fost cineva recent la Eurial sa isi activeze functia de usb si sa isi monteze asa ceva? Sunt curios cat costa toata...
Salut! Vreau sa va intreb ce parere aveti despre aceasta cutie robotizata de la peugeot. Din cate am inteles a fost montata doar pe motorul 1.6 hdi...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules