Sectiune dedicata Peugeot 607
Sticky Threads
Salutare la toti posesori de Peugeot 607, Am deschis acest topic cu speranta ce de acuma in colo posesori de Peugeot 607 isi vor putea procura...
Sall. Am deschis acest topic in speranta ca sunt multi care ar vrea sa stie la modelul 607 ce componente cedeaza mai repede sau daca ati...
Poate cineva de pe aici sa imi spuna si mie cat consuma 607-le ?(2.2) :smile2:
While the 607 earned its four stars, it did not perform as well as some other large cars have done. The driver's sill and the door pillar were found...
Normal Threads
stie cineva cam cat costa kitul distributie pentru peugeot 607 2.2 hdi 2002 piese si manopera ?multumesc
salutare,as vrea sa stiu daca a montat cineva,incalzire in scaune,scaunela sunt din piele dar nu stiu daca merita sa le desfac,am kit "waeco"pare...
Buna ziua, Am un Peugeot 607, an 2002, motor 4HX-FAP, full electric. Intr-un interval de doua saptamani au aparut si persista urmatoarele...
Caut stergatoare parbriz pt 607 ?? Stie cineva de une pot lua ?? Dar nu de la service peugeot...nu vreau sa dau 100 Euro pe ele. merci mult de...
Stie cineva sa-mi spuna Pentru ce este butonul din capatul comutatorului de semnalizare la 607? CU MULTUMIRI!!!!!!!!
Mai nou cand pun contactul imi apare ca nivelul lichidului de spalare parbriz insuficient cand de fapt borcanul este plin. Cred ca o luat-o razna...
Poate am vreo sansa la vreun posesor de 607 care are casco si a avut probleme cu oglinda dreapta si a pus alta noua. Acum 1 an au incercat sa mi fure...
Buna seara la toata lumea am si eu Peugeot 607 din 2002 recent achizitionat si are si telefon dar nu stiu ce fel de cartele sa ai bag sau cum...
joi 27 .12 .2007 trebe sa plec in Austria.Luni mergeam cu140-150 cand imi apare in bord "engine antipolution system defective"si mi s-a...
Avand in vedere ca masinile noastre au din cate stiu eu doua sau chiar trei tipuri de FAP iar aditivul cu care se completeaza este de doua tipuri DPX...
Ma poate ajuta cineva cu o schema a sigurantelor din bord? Nu mai am cartea masinii.
Stie cineva daca e vreo diferenta la aceasta masina? Ma tot bate gandul sa o las mai jos ca prea se balanseaza in curbe.. dar nu stiu daca e vreo...
Cred ca trebuie sa imi schimb filtrul FAP . La Service peugeot Timisoara mi s-a spus din start : costa peste 1000 Euro doar piesa fara manopera...
Salut Dupa o cearta mai veche cu cei de la RAR care desi aveam pe masina anvelope 225/55/16 mi-au trecut in certificat 225/50/17,m-am gandit sa va...
Ma bate gandu sa il schimb dar la ce preturi aud imi piere cheful :) Ma intrebam daca stie cineva unde se poate cumpara ecranul color la reducere :)
Stie cineva daca ventilatorul de la radiator la Peugeot 607 2.2 benzina , se potriveste cu cel 2.2 hdi?
As vrea sa stiu daca cineva si-a instalat pe 607 un xCarLink-DMC si daca merita. Pentru ca am avut un modulator FM se se auzea de toata jena. Si daca...
Sal, Nu mai functioneaza geamul fata stanga, ultima data l-am lasat pana jos si l-am ridicat , apoi nimic!!! Ceva sfaturi? Mersi
Am pus topicul la 607 pentru ca sunt mai multi posesori de aceste motoare pe 607 decat pe alte tipuri de Peugeot. Stiu ca exista topicuri dedicate...
va salut am un 607 2.2 hdi din 2001 recent mi-a aparut la bord: - brake system defective - abs brake system defective cei de la peugeot...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules