PDA

View Full Version : Touchscreen blocat



nikolas94
23-08-2017, 01:18 PM
Salut,

Sper sa nu fi gresit prin deschiderea topicului,chiar la primul meu post. Am urmatoarea problema, la un 208 1.4 din 2012, prima editie cred(deci probabil cu probleme)

Consola centrala a ramas blocata si nu mai poate fi folosita. Cand pornesc masina, device-ul respectiv de deschide si ramane blocat cu sigla de la Peugeot si cu fundalul albastru. In timpul mersului,dupa cam 1h~ isi da restart, se face negru apoi din nou ramane blocat cu singla
Am aceasta problema de 1 an,timp in care marii mecanici de la mine din oras de la reprezentata nu au stiut ce sa ii faca! Dispozitivul nu este ars, deoarece cat de cat merge(aka nu e mort complet).


Am schimbat si bateria si tot are aceasta problema.Am apasat concomitenent pe toate butoanele si tot nu am reusit sa repar aceasta defectiune.

Sunt programat pt o vizita in bucuresti,la eurial.


Intrebare: A patit cineva ceva similar? Si daca da, imi poate spune cum a rezolvat si cat l-a costat? Multumesc.

gabi_1050
23-08-2017, 05:24 PM
Asteptam parerea reprezentantei.

Este blocata in boot navigatia , in termeni tehnici "Modul telematic (RTx) sau sistem de radionavigatie" , deci nu este touchscreen blocat .
Daca ajunge la mine incerc sa o resoftez folosind metoda de la Rt6.
Se poate lua in calcul si update la versiunea cu mirrorlink.

Bafta multa.

Corin
23-08-2017, 10:40 PM
Din ce oras esti ca ai trecut Bucuresti. La Buzau cred ca te pot rezolva. Sunt convins si ca nu faci nimic la eurial in proportie de 99%.
@gabi_1050 il desfaci degeba ca nu are os pe card.

nikolas94
24-08-2017, 08:46 AM
Sunt din Galați, acum locuiesc in București. Mnah, tipul de la electronica de la Eurial mi a spus foarte relaxat ca "orice problema ar fi, o rezolvam noi" . Acum sper ca rezolvarea sa fie prin reparare,nu īnlocuire. Consola asta. S a blocat cānd am băgat un stick cu multe melodii in timp ce muzica rula De pe un cd. Nu m am gāndit ca ii da dauna treaba asta

Corin
24-08-2017, 12:22 PM
Normal ca rezolva, dar depinde si pe ce bani ca daca te rezolva prin inlocuire adica 30 milioane unul nou la reprezentanta, fara montaj si telecodare nu cred ca e asa bine.
eu vorbesc din ce am auzit ca se practica pe acolo si cat de capabili sunt pe smeguri adica. as fii bucuros sa aflu ca este unul in tara la un sercvice psa care sa se priceapa la smeguri. Tu probabil de pe stickul ala cu muzica ai facut sau incercat sa faci vreun update de harti sau firmware inainte de a pune muzica pe el.

Daca te duci in Gl in weekend si nu ajungi la eurial pana atunci, treci pe la Bz in drum si poate te rezolv mai ieftin. Am sa ti-l si inlocuiesc daca e nevoie si nu o sa te coste nici jumate cat te-ar costa inlocuirea la psa.

gabi_1050
25-08-2017, 11:50 AM
Cel mai bun pret este pentru nivel de echipare B-fara navigatie prezentata si comparata cu nivel de echipare E-cu navigatie aici. (http://www.peugeotclubromania.ro/forum/threads/42004-Smeg-Tips-amp-Tricks)
Un nivel-doua mai sus : versiunea cu mirrorlink .

Sa alegi intelept .

nikolas94
29-08-2017, 07:54 AM
Astazi m-am intalnit cu domnul gabi mi-a schimbat unitatea. Totul a decurs fara probleme si rapid, iar acum imi merg toate functiile. Dupa mai bine 1 an jumate aud si eu muzica/radio in masina. Recomand!^_^

jackie
22-09-2017, 03:09 PM
da
Salut,

Sper sa nu fi gresit prin deschiderea topicului,chiar la primul meu post. Am urmatoarea problema, la un 208 1.4 din 2012, prima editie cred(deci probabil cu probleme)

Consola centrala a ramas blocata si nu mai poate fi folosita. Cand pornesc masina, device-ul respectiv de deschide si ramane blocat cu sigla de la Peugeot si cu fundalul albastru. In timpul mersului,dupa cam 1h~ isi da restart, se face negru apoi din nou ramane blocat cu singla
Am aceasta problema de 1 an,timp in care marii mecanici de la mine din oras de la reprezentata nu au stiut ce sa ii faca! Dispozitivul nu este ars, deoarece cat de cat merge(aka nu e mort complet).


Am schimbat si bateria si tot are aceasta problema.Am apasat concomitenent pe toate butoanele si tot nu am reusit sa repar aceasta defectiune.

Sunt programat pt o vizita in bucuresti,la eurial.


Intrebare: A patit cineva ceva similar? Si daca da, imi poate spune cum a rezolvat si cat l-a costat? Multumesc.

Trimis de pe al meu Passport folosind Tapatalk

Corin
23-09-2017, 03:26 PM
@jackie
Vezi ca a si rezolvat problema, a schimbat unitatea :). Probabil trebuia doar rescris firmware cu stick-ul, dar fiecare alege pe banii lui.