razvanson
18-04-2013, 03:05 PM
Posesorii de 206 cc care intentioneaza sa vanda masina in perioada noiembrie 2013- martie 2014 si ii intereseaza oferta mea,ii rog sa ma contacteze. Ofer intre 2000 si 3500 Euro in functie de vechimea si nr de km insa si in alte conditii:
- sa prezinte starea reala a masinii, orice promovare si vanzare a produsului prin dol nu face obiectul intereseului meu;
- proprietarul sa fie dispus sa se deplaseze cu masina la Pitesti ( asta nu garanteaza si vanzarea - cumpararea masinii daca se constata defectiuni, loviri sau prezentarea mincinoasa a produsului, realitatea nefiind conforma);
- sa accepte test drive si inspectia masinii la un service ales de mine (este o cheltuiala ce mi o asum),
- ma intereseaza o masina cu capacitate si kw reduse,
- masina sa fie inmatriculata in Romania,
- sa aibe setul de 2 chei si actele complete, ITP valabil,
- cel mult 130.000 KM,
- mecanismul de decapotare sa nu fie defect,
- prefer benzina ca si combustibil, masinile diesel nu ma intereseaza.
Astept oferte.
Am citit regulile comerciale si le voi urma cu strictete
- sa prezinte starea reala a masinii, orice promovare si vanzare a produsului prin dol nu face obiectul intereseului meu;
- proprietarul sa fie dispus sa se deplaseze cu masina la Pitesti ( asta nu garanteaza si vanzarea - cumpararea masinii daca se constata defectiuni, loviri sau prezentarea mincinoasa a produsului, realitatea nefiind conforma);
- sa accepte test drive si inspectia masinii la un service ales de mine (este o cheltuiala ce mi o asum),
- ma intereseaza o masina cu capacitate si kw reduse,
- masina sa fie inmatriculata in Romania,
- sa aibe setul de 2 chei si actele complete, ITP valabil,
- cel mult 130.000 KM,
- mecanismul de decapotare sa nu fie defect,
- prefer benzina ca si combustibil, masinile diesel nu ma intereseaza.
Astept oferte.
Am citit regulile comerciale si le voi urma cu strictete