PDA

View Full Version : [How To] Cum se schimba butonul de avarii.



ovidescu
10-03-2010, 07:19 AM
Are idee cineva cum se schimba butonul de avarie? La mine nu mai merge, am cumparat un buton nou dar nu-mi dau seama cum il pot demonta pe cel vechi.

Basti77
10-03-2010, 10:15 AM
Tot ce am gasit in PejoServiceBox.

ovidescu
11-03-2010, 10:16 AM
Multumesc pt schema. Din ea inteleg cum se introduce butonul, el are niste aripioare puse in sens invers(atasez o fotografie cu butonul nou), asa ca il introduci simplu, prin impingere. Problema e ca inca nu ma prind cum il scot pe cel vechi. Am incercat cu o surubelnita sa ajung la aripioare si sa-l scot prin fortare dar nu prea merge. Am incercat sa ajung la el pe la deodorant dar nu se vede. Sa dau jos radio-cd nu cred ca rezolva ceva. Cred ca pana la urma o sa-l fortez cu surubelnita pana se rup aripioarele alea ca altfel nu vad.43913

Bongo
11-03-2010, 11:30 AM
trebuie data jos rama argintie, pt ca butonul se introduce prin spate. Dai jos scrumiera ai acolo 2 suruburi, dai jos casetofonul, scoti partea inferioara a ramei, scoti butoanele din exterior de langa butonul de avarie, in spatele lor mai sunt 2 suruburi, apoi scti usor rama superioara scoti mufa de la buton impingi butonul il pui pe cel nou si mufezi la loc. apoi asamblezi in ordine inversa. O sa ai nevoie de cheie torx mica si de 2 spite de bicicleta ca sa scoti casetofonul.

ovidescu
13-03-2010, 02:47 PM
Am reusit sa-l schimb, dar doar partial dupa indicatiile lui bongo. Probabil sunt bune pt 307 si nu pt 207.
Cum am facut, e relativ simplu.
1. Am scos rama argintie. Se scoate usor, prin fortare, am folosit o surubelnita lata.
2. Dupa ce scoate rama argintie, o sa obervati in partea de jos 2 suruburi torx. Dupa ce scoateti suruburile tot suportul in care intra si butonul de avarie si display-ul se scoate prin ridicare.
3. Butonul de avarie se scoate apasand din spate, are niste aripioare pe care trebuie apasate ca sa iasa mai usor.
4. Se introduce butonul nou prin fata. Trebuie foarte putin fortat in lateral cu o surubelnita pt ca spatiul e destul de fix.

Bongo
13-03-2010, 03:08 PM
Eu la 307 ma gandeam ca aia am eu:) Nu ai zis ca ai 207

emtee
20-11-2012, 04:01 PM
Pana la urma, e valabil si pt 207 au ba? Totusi, topicul este in sectiunea de How To pentru 207.......